О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Първомай, 09.09.2013г.

 

РАЙОНЕН СЪД ПЪРВОМАЙ, ІІ с., в закрито съдебно заседание на девети септември две хиляди и тринадесета година, в състав

 

Председател: Росица Кюртова

                                                                                       

като разгледа докладваното от съдията гр.дело №263 по описа на съда за 2013г., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството по делото е образувано по искова молба на З.Х.Н., ЕГН **********,***, против “БАРБАРОС – МАСАГЕТ ТАБАКО ИНВЕСТ”ООД, ЕИК ***, седалище и адрес на управление гр.П., обл.П., ул.”***” №68А.

На 09.09.2013г., преди първото по делото съдебно заседание, е постъпила молба от ищцата, с която същата прави изявление за оттегляне на предявените искове.

Съгласно чл.232 ГПК ищецът може да оттегли исковата си молба без съгласието на ответника до приключване на първото заседание по делото. С оглед изложеното и предвид надлежно заявеното оттегляне, съдът намира, че е десезиран от разглеждане на спора, производството по настоящото дело е недопустимо и следва да се прекрати. Ето защо

 

О П Р Е Д Е Л И

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д.№263 по описа за 2013г. на РС Първомай, ІІ с., поради оттегляне на исковете, предявени от З.Х.Н., ЕГН **********,***, против “БАРБАРОС – МАСАГЕТ ТАБАКО ИНВЕСТ”ООД, ЕИК ***, седалище и адрес на управление гр.П., обл.П., ул.”***” №68А.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване с частна жалба пред ОС Пловдив в 1-седмичен срок от съобщаването му на страните.

 

 

                                                                                            СЪДИЯ:  /П/

РК / НК